Retourneren

De klant beschikt over een wettelijke termijn van veertien (14) dagen vanaf de datum waarop de klant via de website bestelde producten fysiek in ontvangst neemt om zijn bestelling te herroepen, zonder motiveringsverplichting. Producten die rechtstreeks van distributeurs, winkeliers of via andere websites dan deze website aangekocht of besteld werden, mogen onder geen enkele omstandigheid rechtstreeks teruggezonden worden naar www.parfumello.com.
 
Om aanspraak te kunnen maken op omruiling of terugbetaling van het teruggezonden product dient de klant, vóór het verstrijken van de herroepingstermijn van veertien dagen en vóór het retourneren van de producten, www.parfumello.com in kennis te stellen van zijn beslissing om zijn bestelling te ruilen of te herroepen via info@parfumello.com onder vermelding van het ordernummer.
 
De producten dienen te worden teruggezonden binnen veertien (14) dagen na communicatie door de klant van zijn beslissing om zijn bestelling te ruilen of te retourneren.
 
De producten dienen te worden teruggezonden in hun originele staat en verpakking.

Hoe retourneer ik mijn zending?

  1. Meld je omruiling/retourzending aan binnen 14 dagen via info@parfumello.nl. Vermeld hierbij duidelijk de naam waarmee de bestelling is geplaatst, het e-mailadres en het ordernummer. Dit kun je allemaal terugvinden in de orderbevestiging. In geval van omruilen, vermeld welk product u wenst te ontvangen.  
  2. Verpak alle producten in de originele verpakking (indien mogelijk) en zorg dat het pakketje goed dicht zit om verlies of schade aan de producten te voorkomen.
  3. Voeg duidelijk uw naam, uw e-mailadres en ordernummer bij.
  4. Stuur de zending naar het adres dat u via een e-mail van ons zult ontvangen.
  5. www.parfumello.com zal de door haar ontvangen betalingen van de klant terugbetalen, indien de klant de bestelling volledig terugzendt. De kosten om de bestelling terug te zenden aan www.parfumello.com zullen echter door de klant worden gedragen. Indien noodzakelijk zullen deze kosten worden afgetrokken van het totaalbedrag dat door www.parfumello.com aan de klant zal worden teruggestort. In geval van omruilen zal www.parfumello.com het gewenste nieuwe artikel op haar kosten weer naar de klant verzenden.
  6. De teruggezonden producten zullen terugbetaald worden door overschrijving op de bankrekening die gedebiteerd werd om de bestelling te plaatsen binnen een termijn van veertien (14) dagen na de datum waarop www.parfumello.com de zending retour heeft ontvangen, overeenkomstig voormelde bepalingen.
  7. Indien het retourpakket niet wordt ontvangen door parfumello.com en bij gebrek aan bewijs van verzending door de klant zullen de producten niet worden omgeruild of terugbetaald en kan www.parfumello.com niet aansprakelijk worden gesteld.

Pakketten die worden ontvangen maar niet overeenkomstig voormelde procedures werden teruggezonden zullen niet worden terugbetaald door www.parfumello.com.

Het risico dat verbonden is aan het retourneren van producten ligt bij de koper.

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0

10% Korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling. De kortingscode versturen we per mail.